PitoMeronen – Pitomer

Hermanni jatkaa Pitomer:n historiaa, olemme "samaa perhettä"! Emäntämme ja äitini Raija Meronen on pyörittänyt pitopalvelua ja tehnyt tilausleivonnaisia jo 30 vuotta! Raijan "pitoemännän ura" on alkanut jo vuonna 1976 Järvenpään Seurakunnan emäntänä, Pitomer:in toiminta on alkanut vuonna 1988!

Pitopalvelu keikkoja on tehty meidän perheen toimesta noin 8500 kappaletta, vuoden 2015 loppuun mennessä! Täytekakkuja on toimitettu, tarjoiltu ja asiakkaat ovat noutaneet noin 22 600 kappaletta. Lounaita ollaan nautittu perheemme pyörittämissä lounas paikoissa kaikkineen arviolta 544 500 kappaletta.

Olemme kokopalvelun perheyritys, jo toisessa polvessa. PitoMeronen Oy on Järvenpäässä toimiva monipuolinen ja palveleva ruoka-alan perheyritys. Teemme kaikenlaista ruokapalvelua, käsityönä tehtyjä leivonnaisia, tarvittaessa toimitettuna perille juuri oikeaan aikaan. Kokemusta on useiden satojen henkilöiden puoluekokouksesta tai Jukolan viestin vip ruokailusta, toisaalta meiltä saa vaikka yksilöllisesti koristeltuja pipareita! Palvelumme voi tilata yrityksiin, yksityisasiakkaille sekä erilaisille organisaatioille kuten yhdistyksille, koko Etelä-Suomen alueella! Järvenpäästä on helppo suunnata pääkaupunkiseudun alueelle, teemmekin Vantaalle, Helsinkiin ja Espooseen säännällisesti toimituksia. Saat luotettavaa palvelua ja meiltä tilaisuus onnistuu! 

Ainutlaatuisena palveluna meiltä voi noutaa sekä myös toimitamme tilatut tuotteet, esimerkiksi täytekakut, sunnuntainakin! Kuinka näppärää onkaan kun vaikkapa kermakakkua ja voileipäkakkuja ei tarvitse pyöritellä kotijääkaapissa koko viikonloppua! Saat ne tuoreena ja raikkaana juuri tarpeesi mukaan meiltä!

 Rouva Niinistö THalonen
 Jos presidentin rouva tai aiemmin rouva presidentti vierailee meillä päin, yleensä emäntämme Raija palvelee.

Teemme laadukkaista raaka-aineista samalla tavalla ruokaa ja leivonnaisia kun kotioloissa tehtäisiin, meidän mittakaava vaan on isompi. Tämän takia olemme Kotileipomo! Kananmunat rikotaan yksitellen ja meidän täytekakuissa ja vaikkapa laskiaispullissa on ihan oikeaa, aina laktoositonta, rehellistä kermaa! Leivonnaiset tehdään aidosta, suomalaisesta voista.

Meitä on noin kymmenen ammattilaisen joukko, kokemusta löytyy suunnilleen 150 työvuotta. Pystymme järjestämään erilaisia kokonaisuuksia hyvin joustavasti. Häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, erilaiset koulutus ja markkinointitapahtumat onnistuu hyvin. Pitopalvelumme tuotantotilat sijaitsevat Hermanni Fox Centerin lounas-kahvion kanssa saman katon alla.Vuosien varrella autokauppojen takahuoneet, seurojentalot, yritysten toimitilat, juhlateltat ja yksityiskodit on meille tuttuja paikkoja toimia. Suuri astia varastomme on käytettävissä ja saamme täydennystä yhteistyökumppaneiltamme tarpeen mukaan.

Kakkukahvitus Pitopöytä3 IMG_0247 IMG_0258 
Välillä ollaan puutarhakone myymälässä, seurojentalolla, puutavaramyymälässä ja asiakkaan kotona (yllä vasemmalta oikealle).

Laadukasta ja luotettavaa palvelua tarjoamme kaikille yksityisille sekä yritys asiakkaille! Ammattilais joukolla sekä erialojen yhteistyökumppaneiden kanssa pystymme järjestämään kaikki tarvitsemanne tuotteet ja palvelu kokonaisuudet joustavasti isoihin tai pieniin tarpeisiin!

Tilaa vaikka työpaikalle, tunnettuja Pitomer:in reseptillä valmistettuja kakkuja,toimitettuna juuri oikeaan aikaan, tai toreilta sekä yleisökahvituksista tuttua juhlapullaa!

Ota yhteyttä: myynti(at)hermanni.fi
Pitoemäntä Raija Meronen Puhelin 040 5881 588,  Hermanni Meronen Puhelin 040 5800 580

PitoMeronen keskuskeittiö, kotileipomo sekä Hermanni Fox Center lounas-kahvio ja tilausravintola: Wärtsilänkatu 61, 04440 Järvenpää.

Huom! Iltaisin ja viikonloppuisin noudot Fox Centerin kiinteistön päädystä! Käynti pihaan Jampankatu 1, osoitteen kautta!