Hermanni lounasravintola

Hermanni lounasravintola toimii Fox Centerissä, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meille on helppo tulla Lahden moottoritien, Hyvinkään/Jokelan suunnalta, samoin Järvenpään keskustasta 10 minuuttia autolla! Järvenpään toimivin bussilinja Nummenkylään kulkee säännöllisesti ja meille on kävelymatka Saunakallion juna-asemalta. Tilava yli 300 paikan parkkipaikka!

Entinen Adultan aikuiskoulutuskeskus on nykyisin yrityskeskus FOX CENTER!

Meillä on Fox Centerissä monipuoliset tilat! Hermannin lounas-kahvio ruokasali ja samassa yhteydessä juhlasali! Ihan ruokasalin vierellä aulassa, on auditorio yli 100lle hengelle! Yläkerrassa on sauna-kabinettipikku sauna-kabinetti.

Salimme ja aulan kanssa voimme järjestää 300:n hengen coctail tilaisuuksia, joissa homma toimii ja tilaisuus onnistuu! Videotykki ja normaalit kokous varusteet on käytettävissä!

Hermanni Fox Centerissä on tarjolla aamupuurot ja kahvit arkisin klo 8.00-10. Meillä on tarjolla aamupuuro hintaan 1€ samoin kahvin saa eurolla!
Meiltä Hermannnista saat hyvän alun päivääsi!

Monipuolista lounasta on tarjolla joka arkipäivä klo 10:30-13:30.

Noutopöytä lounasta, hintaan 10€, johon kuuluu raikas salaatti-/raastepöytä, kaksi-kolme pääruokaa lisukkeineen, keitto, lämmin kasvislisäke, ja kasvisruoka vaihtoehto. Luonnollisesti maidot ja Pitomerin kotikalja sekä omat leivät, ja jälkiruoka kahvi/tee.

Tiesitkö että meillä leivotaan kaikkia leivonnaisia itse! Tuotteet tehdään perinteisillä Pitomer:in resepteillä, vaihtevasti tarjolla päivittäin! ISOMMAT MÄÄRÄT VARMISTAT ENNAKKOTILAUKSELLA!
Itse leivottu, oma ruisleipä ja sämpylät, munkkeja ja pullia!

Fox Centerissä sijaitsee myös meidän PITOMER PitoMeronen Oy leipomo ja keittiötilat!
Kaikki noudot onnistuu meiltä joustavasti, usein ilta ja viikonloppu aikaan myös!

Henkilökuntamme palvelee aamuvarhaisesta - iltapäivään normaalisti ja iltaisin+viikonloppuisin tarpeen mukaan!

Tervetuloa!