Hermanni Fox Center

Hermanni Fox Center, on hyvien liikenneyhteyksien päässä, Lahden moottoritieltä tai Hyvinkään/Jokelan suunnalta, kaikki tiet vie meille! Järvenpään toimivin bussilinja Nummenkylään kulkee säännöllisesti ja meille on kävelymatka Saunakallion juna-asemalta. Tilava yli 300 paikan parkkipaikka!

Entinen Adultan aikuiskoulutuskeskus on nykyisin elävä yrityskeskus FOX CENTER!

Meillä on Fox Centerissä monipuoliset tilat! Hermannin lounas-kahvio ruokasali ja samassa yhteydessä pikkukabinetti. Aulasta, ihan salimme vieressä toimiva 120:nen henkilön auditorio. Yläkerrassa  on upea sauna-kabinettipikku sauna-kabinetti ja lisäksi monipuolisesti erilaisia tiloja! Langaton internet yhteys on käytettävissä kaikissa tiloissa.

Salimme ja aulan kanssa voimme järjestää 300:n hengen coctail tilaisuuksia, joissa homma toimii ja tilaisuus onnistuu! Videotykki ja normaalit kokous varusteet on käytettävissä!

Hermanni Fox Centerissä on tarjolla aamupuurot ja kahvit arkisin klo 8.00-10. Meillä on tarjolla aamupuuro hintaan 1€ samoin kahvin saa eurolla!
Meiltä Hermannnista saat hyvän alun päivääsi!

Monipuolista lounasta on tarjolla joka arkipäivä klo 10:30-13:30.

Noutopöytä lounasta, hintaan 9,80€, johon kuuluu raikas salaatti- / raastepöytä, kaksi-kolme pääruokaa lisukkeineen, arkisin keitto, lämmin kasvislisuke, keittiöstä mainio kasvisruoka vaihtoehto, juomat, leivät, ja jälkiruoka kahvi/tee on suosittu. Olemme uudistaneet linjastoa ja kassatoimintoja, pahoja jonoja ei pääse syntymään!

Keittolounasta voi myös nauttia jokapäivä hintaan 8€
Näihin yllä mainittuihin sisältyy salaatit, leivät, juomat  ja jälkiruokakahvit!

Tiesitkö että meillä leivotaan kaikkia leivonnaisia itse! Tuotteet tehdään perinteisillä Pitomer:in resepteillä, vaihtevasti tarjolla päivittäin! ISOMMAT MÄÄRÄT VARMISTAT ENNAKKOTILAUKSELLA!
Itse leivottu, oma ruisleipä ja sämpylät, munkkeja ja pullia!

Fox Centerissä sijaitsee myös meidän PITOMER - PitoMeronen Oy leipomo ja keittiötilat! Kaikki noudot onnistuu meiltä joustavasti.
Henkilökuntamme palvelee aamuvarhaisesta - iltapäivään normaalisti ja iltaisin+viikonloppuisin tarpeen mukaan!

Tervetuloa!