PitoMeronen ja Hermanni kiittää ja valmistaudumme uuteen vuoteen!

Olemme olleet todella kiireisiä koko syksy, kiitos kaikille asiakkaillemme! 28.12. maanantai – 31.12. torstaina palvelemme normaalisti lounaan sekä tilaus toimintojen kanssa Fox Centerissä!

Sukupolvenvaihdos Pitomer:in perustajien, äidin ja pitopalveluemäntämme Raija Merosen sekä isäni Rami Merosen toiminnasta minun ja vaimoni, toisen polven perheyrittäjien PitoMeronen Oy:lle, on ollut iso ja raskas prosessi. Kun nyt olemme viettäneet rauhallisen joulun ja vuoden viimeisellä viikolla, muutaman työpäivän jälkeen juhlimme uuden vuoden 2016 alkua on hyvä vähän pysähtyä miettimään menneitä! Olemme toimineet pitopalvelu ja lounas toiminnassa pian 30-vuoden ajan.

Pitopalvelu keikkoja on tehty meidän perheen toimesta noin 8500 kappaletta, vuoden 2015 loppuun mennessä! Täytekakkuja on toimitettu, tarjoiltu ja asiakkaat ovat noutaneet noin 22 600 kappaletta. Lounaita ollaan nautittu perheemme pyörittämissä lounas paikoissa kaikkineen arviolta 544 500 kappaletta.

Nöyrästi suuntaamme katseen uuteen vuoteen ja tulevaisuuteen. Ruoka- ja ravintola-ala on historiallisen haasteellisessa tunnelmissa Suomessa. Kustannustasot on haasteellisia ja yleinen taloudentila vaikuttaa luonnollisesti myynteihin sekä katteisiin. Luotamme että asiakkaamme arvostaa laadukasta palveluamme jatkossakin ja pystymme kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin!

Haluamme toivottaa todella menetyksekästä ja hyvää uutta vuotta 2016 kaikille ystäville, asiakkaille ja tutuille!

 

Hermanni Meronen, PitoMeronen Oy