ALLERGIATIEDOT JA RAAKA-AINEET

Lounasravintola Hermanni ja Pitopalvelu Pitomer käyttävät yhteisestä keittiötä, Wärtsilänkadulla Järvenpäässä.

Meillä on käytössä iso, mutta yhtenäinen tila, joten valmistettavat allergia tuotteet ei ole ”virallisia” / 100% varmuudella pois sulkevia. Esimerkiksi täysin gluteenittomat tuotteet vaativat oman tuotantotilan.

Meillä on pitkä kokemus lounas-kahvila sekä pitopalvelu alalla. Toimimme erityisen tarkkaavaisesti valmistaessamme allergisille ja erityisruokavaliota noudattaville sopivia ruokia tai leivonnaisia.
Kontaminaation riski allergiaan aiheuttavaan tuotteeseen on mahdollinen, vaikka käyttäisimme suoraan tiskikoneessa pestyjä puhtaita välineitä. Erityinen riski on lounaalla buffet noutopöydässä sekä pitopalvelussa jos on noutopöytä kattaus.

Mainitsethan aina etukäteen lounasravintolassa henkilökunnalle ruoka-aineallergiasta ja erityisruokavaliosta. Pitopalvelussa on erittäin tärkeää pyrkiä huomioimaan allergiat ja erikoisruokavaliot tilausta tehdessä. Lisää tietoa raaka-aineista saat henkilökunnalta.

Yleisimmät erikoisruokavaliot meillä:

L=Laktoositon
G=Gluteeniton
Veg=LaktoOwo (ilman lihaa/kalaa sisältäen maito/muna)
Vegaaninen=Ilman eläinperäisiä tuotteita

Hengenvaarallisia allergia ja erikoisruokavalio tuotteita emme toteuta oma tuotantona.

Linkki : Ruokaviraston sivustolle josta saa hyvin lisätietoa

Ystävällisin terveisin Hermanni ja HermanninTiimi