Perheyritys runsaiden makujen asialla
Me Hermannilla haluamme, että asiakkaamme sekä näkevät että kokevat ruoan olevan tehty suurella sydämellä juuri heitä varten. Keittiömme isot maut tulevat ahkerasta tuotekehityksestä, jota teemme keittiössämme jatkuvasti: testaamme uusia tuotteita ja reseptejä tehdäksemme lounashetkistämme joka päivä entistä maistuvampia. Tavoitteenamme on yllättää sekä itsemme että asiakkaamme positiivisesti joka päivä.
Käsityötä pitkän linjan kokemuksella
Hermanni-Pitomerin avainhenkilöiden yhteenlaskettu työkokemus alalta on jo toista sataa vuotta.
Lounasravintola Hermannin ja Pitopalvelu Pitomerin juuret juontavat aina vuoteen 1976, Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva perheen äiti Raija toimi yli 20 vuoden ajan Järvenpäässä Laurilan seurakunnan emäntänä. Pitopalvelu Pitomer perustettiin vuonna 1989, jolloin myös isä Rami siirtyi pyörittämään pitopalvelun toimintaa. Liiketoiminnan kasvaessa ensimmäinen suurkeittiö perustettiin vuonna 1996 Hackmanin vanhalle emalitehtaalle, josta vuonna 2014 siirryimme nykyisiin tiloihimme Järvenpään Fox Centeriin.
Nyt Pitomer-Hermannin toiminta jatkuu jo toisessa sukupolvessa Hermanni Merosen ja #HermanninTiimi taitavissa käsissä.
Toimimme vastuullisesti ja pitkäjänteisesti! Olemme Järvenpään Yrittäjien jäseniä, kuulumme Vastuugroup – Tilaajavastuu järjestelmään ja olemme MaRa työnantaja liiton jäseniä
Perheyritys
Jo vuodesta 1989
Kokenut tiimi
Keittiöllämme yli 100 vuoden kokemus alalta
Ruokaa suurella sydämellä
Tarjoamme asiakkaillemme vain parhaita makuja.
Ota yhteyttä!
Haluatko tehdä tilauksen tai heräsikö jotakin kysyttävää? Pitopalvelu Pitomerin ja lounasravintola Hermannin tiedot löydät kätevästi Yhteys-sivultamme.