Perheyritys runsaiden makujen asialla


Me Hermannilla haluamme, että asiakkaamme sekä näkevät että kokevat ruoan olevan tehty suurella sydämellä juuri heitä varten. Keittiömme isot maut tulevat ahkerasta tuotekehityksestä, jota teemme keittiössämme jatkuvasti: testaamme uusia tuotteita ja reseptejä tehdäksemme lounashetkistämme joka päivä entistä maistuvampia. Tavoitteenamme on yllättää sekä itsemme että asiakkaamme positiivisesti joka päivä.

Käsityötä pitkän linjan kokemuksella


Hermanni-Pitomerin avainhenkilöiden yhteenlaskettu työkokemus alalta on jo toista sataa vuotta.

Lounasravintola Hermannin ja Pitopalvelu Pitomerin juuret juontavat aina vuoteen 1976, kun Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva perheen äiti Raija toimi 20 vuoden ajan Laurilan seurakunnan emäntänä. Pitopalvelu Pitomer perustettiin vuonna 1989, jolloin myös isä Rami siirtyi pyörittämään pitopalvelun toimintaa. Liiketoiminnan kasvaessa ensimmäinen suurkeittiö perustettiin vuonna 1996 Hackmanin vanhaan emalitehtaaseen, josta vuonna 2014 siirryimme nykyisiin tiloihimme Järvenpään Fox Centeriin.

Nyt Pitomer-Hermannin toiminta jatkuu jo toisessa sukupolvessa Hermanni Merosen taitavissa käsissä.

Perheyritys

Jo vuodesta 1989

Kokenut tiimi

Keittiöllämme yli 100 vuoden kokemus alalta

Ruokaa suurella sydämellä

Tarjoamme asiakkaillemme vain parhaita makuja.

Ota yhteyttä!


Haluatko tehdä tilauksen tai heräsikö jotakin kysyttävää? Pitopalvelu Pitomerin ja lounasravintola Hermannin tiedot löydät kätevästi Yhteys-sivultamme.

Yhteys-sivulle